FAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.  • Locatie moderna;
  • Mediu prietenos;
  • personal foarte bine instruit;
  • Cursuri separate pentru fiecare nivel de varsta, care sa permita o abordare in functie de nevoile si interesele specifice varstei;
  • feedback-ul pentru parinti – progresul lunar al copiilor;
  • Distractie, prietenie si invatare intr-un mediu cald - pentru a oferi cursantilor nostrii o experienta placuta si utila.

La sediul nostru din strada Chibzuintei nr. 15 – 17.

In plus fata de notiunile de limba engleza pe care le vor dobandii cursantii nostri, vor invata sa devina independenti, isi vor face noi prieteni. Aceste lucruri ii ajuta sa isi largeasca orizonturile, sa dezvolte o intelegere a altora in acelasi timp cu practicarea limbii engleze. Ne asteptam sa plece bucurosi si sa revina cu entuziasm si determinare la urmatoarea lectie.

Cursurile de vara debuteaza pe 22 iunie si sunt compuse din 3 module a cate 4 saptamani.

Cursurile anuale debuteaza la inceputul lunii octombrie, si urmaresc structura anului scolar.

Pasul 1: Completeaza formularul de inscriere on-line sau contacteaza-ne telefonic.

Pasul 2: Copilul va fi programat la o testare gratuita pentru a-i evalua nivelul la limba engleza. In urma testului, vom stabili grupa la care va fi repartizat.

Pasul 3: Achitarea taxei de curs (integral sau prima rata). 

Pasul 4: Inscrierea este finalizata - va vom inmana orarul si va asteptam la curs.

Sunteti deja cursantul The Language Studio, si tocmai ati finalizat un curs, aveti posibilitatea sa va reinscrieti la un nou curs desfasurat pe perioada verii sau sa optati pentru reinscrierea aferenta unui nou nivel incepand din toamna. Pentru a va rezerva locul trebuie sa achiati un avans de 50 lei in perioada 22 iunie – 1 iulie.

 Se sustine o testare gratuita initiala pentru a putea fi plasat in grupa corespunzatoare nivelului de cunostinte.

Inscrierile pentru cursurile de vara se desfasoara in perioada 15 mai – 15 iunie, intre orele 9.00 – 18.00.

Inscrierile pentru cursurile anuale se desfasoara in perioada 1 septembrie - 20 septembrie, intre orele 9.00 – 18.00.

Pe durata cursului vor fi sustinute testari, evaluari orale, simulari ale testelor pentru a ii obisnui cu atmosfera de examen.

Lunar veti primi pe adresa de e-mail fisa de progres realizata de profesorul de la clasa.

Ii incurajam pe parinti sa asiste la lectiile deschise cu ocazia Halloweenului, Craciunului, 1 Martie, 1 Iunie.

Costurile cursurilor noastre sunt afisate pe site in dreptul fiecarei sectiuni, acestea nu se modifica pe parcursul anului scolar.

  • 200 lei pentru plata integrala
  • 200 lei pentru elevii care mai au frati in scoala noastra

Iar pentru scoala de vara:

  • 10% pentru elevii care mai au frati in scoala noastra

Taxa de scolarizate poate fi achitata integral, beneficiind de reducerile aferente sau lunar. Cuantumul taxelor poate fi achitat cash la sediul nostru sau prin virament bancar.

Manualele sunt achizitionate de la edituri renumite ca Cambridge University Press, National Geographic Learning, Oxford University Press, Collins, Hellbring Language, iar costurile variaza intre 50 si 150 lei